35 FS No Deposit - USA Players Accepted
GBC Portal Menu
$50 Free Spins No Deposit - USA Players Accepted
OG Palace Free Spins
Statistics
We have 27194 registered users
The newest registered user is karenkahaki

Our users have posted a total of 6672 messages in 3516 subjects
$25 Free Chip - USA Players Accepted

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

50 ilmaiskierrosta kun rekisteröidyt - SuomiVegas

Go down

50 ilmaiskierrosta kun rekisteröidyt - SuomiVegas

Post by Admin on Tue Jul 21, 2015 12:27 pm50 ilmaiskierrosta ilman talletusta

Haluamme antaa mahdollisimman monelle tilaisuuden testata Casinoamme, ja siksi annammekin sinulle mahtavat 50 ilmaiskierrosta ilman talletusta kun avaat pelitilin. Voit pelata ilmaiskierroksesi joko Starburst tai Attraction pelissä. Mobiilissa voit pelata kierroksesi Starburst pelissä.

Huomaathan, että voit pelata ja jakaa kierrokset vapaasti yllämainittujen pelien kesken!

Homma toimii näin:

Kun olet rekisteröinyt uuden pelitilin, saat heti 10 kierrosta pelattavaksesi yllämainittuihin peleihin. Sen jälkeen saat 20 kierrosta lisää kahtena seuraavana keskiviikkona klo 13:00. Muistathan tarkistaa kampanjan tarkemmat säännöt ja ehdot alta!Kampanja on voimassa vain uusille pelaajille jotka ovat rekisteröityneet 1.5.2015 tai sen jälkeen. Kampanja on voimassa aina 31.8.2015 asti ja kampanjaan saa osallistua vain kerran per pelitili, kotitalous, IP osoite, kotiosoite, puhelinnumero.

Pelaajan tulee syöttää oikeat henkilötiedot ennen kuin aloittaa pelaamisen. Kampanjan avulla ansaitut voitot tullaan mitätöimään, mikäli pelaaja rikkoo tätä sääntöä.

Ilmaiskierroksista ansaitut voitot tulee kierrättää 50 kertaa ennen mahdollista kotiutusta. Ilmaiskierrokset ovat voimassa 24 tuntia ulosmaksusta, tämän aikana ansaitut voitot tulee myös kierrättää.

Summan voi kierrättää vain kolikkopeleissä. Pelaajan tulee myös tehdä 10€ talletus joka tulee kierrättää kerran missä tahansa kolikkopelissä, ennenkuin kotiutuksia voidaan käsitellä.

Admin
Admin

Posts : 1901
Join date : 2011-04-08

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum